call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorijo izdelkov
News
Dom > Novice > Vsebine

Vlogo industrijske aluminijevega sulfata in uporabo

Enostavno topen v vodi, aluminijevega sulfata v čiste žveplove kisline lahko ne raztopi (vendar sobivanje), v raztopino žveplove kisline in žveplove kisline se raztopi v vodi, tako topnost aluminijevega sulfata v žveplovi kislini je topnost aluminijevega sulfata v vode.

Na sobni temperaturi padavin, ki vsebuje 18 molekul kristalno vodo, voda 18 aluminijevega sulfata, industrijsko proizvodnjo več kot 18 vode aluminijevega sulfata. Ki vsebujejo brezvodni aluminij sulfat 51,3 %, tudi če 100 ℃ bo avtolize (topen v kristalne vode).

Ni enostavno vreme in izgubi kristalno vodo, relativno stabilne, ogrevanje bo dehidrirani, visoka temperatura bo razpadejo v aluminijevega oksida in žveplovih oksidov. Segreje na 770 ℃ začel prodor aluminijev oksid, žveplov trioksid, žveplovega dioksida in vodne pare. Topen v vodi, kisline in alkalije, netopen v etanolu. Vodna raztopina je kisla. Hidroliza proizvaja aluminijev hidroksid. Vodna raztopina zavre za dolgo časa za proizvodnjo osnovnega aluminijevega sulfata. Industrijskih proizvodov so sive, luskasta, granul ali ogromen, z nizko železa sol in luč zelena, in zaradi poceni železove soli oksidira zapušča površini rumeni. Surovih izdelkov je bela fine, fine kristalno strukturo. Non-toksične, prah lahko spodbudi oči.

Vloga in uporaba

Papirne industrije kot lepilo smole, emulzijo voska in drugih spojin obarjanje, voda kot a flocculant, ampak tudi za gasilni aparat peno, proizvodnji alum, aluminij beli surovin, olje beljenje, deodorant, nekatera zdravila surovin in tako naprej. Ampak tudi proizvodnjo umetnih dragih kamnov in višje amonijevega alum. Arzen vsebnost ne presega 5mg/kg proizvoda se lahko uporabijo za zdravljenje flocculant vode.

1. papirna industrija uporablja kot sredstvo za velikosti papirja za krepitev papirja vodo, neprepustnosti;

2. raztopimo v vodi lahko vodi v majhne delce in naravnih delcev, ki se kondenzira na velike kose floc, in tako odstrani iz vode, se uporablja kot koagulantov vode in odpadne vode;

3. uporablja kot motno vodo čiščenje agent, uporablja tudi kot obarjanje, določitev zastopnika, polnila in tako naprej. Uporabljajo v kozmetičnih izdelkih kot antiperspirant kozmetika surovine (adstrigentno);

4. ogenj industrije, s pecilnim praškom, penjenje agent, ki je sestavljena iz pene gasilni zastopnik;

5. analiza reagenti, z jedkim, strojenje agent, decolorizer olje, wood konzervans;

6. albumin pasterizacije stabilizator (vključno tekoči ali v zamrznjeni celo jajce, beljakovin ali jajčni rumenjak);

7. lahko se uporabljajo kot surovine za proizvodnjo umetnih dragih kamnov in višje amonijevega alum, druge aluminati;

8. v goriv v industriji, v proizvodnji chrome rumene barve in lake dye kot obarjanje, medtem ko vlogo določitve in polnjenje agent.

Ravnanje in skladiščenje

Obratovanje Notes: zaprto delovanje, lokalnim odsesavanjem. Operaterji morajo biti posebej usposobljeni za strogo upoštevati operativne postopke. Priporočljivo je, da upravljavec nositi masko za prah Samosesalna filter, nositi kemična zaščitna očala, nositi strupov in nositi gumijaste rokavice. Izogibajte se prah. Izogibajte se stiku z oksidant. Ravnanje svetlobe, natovarjanje in raztovarjanje, za preprečitev škode na embalaži. Opremljeno z opremo za nujno zdravljenje pušča. Prazne posode lahko škodljivi ostanki.

Navodila za shranjevanje: Hraniti v hladnem in prezračenem skladišče. Od ognja, toplote. Mora biti shranjena ločeno z je oksidant, Izogibajte se mešano skladiščenje. Skladiščnega prostora naj opremljeni z primernih materialov, ki vsebujejo razlitje.


Kontakt
Address:Xiajiazhuang mesto, Boshan Dist. Zibo, Shandong, Kitajska
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.