call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorijo izdelkov
News
Dom > Novice > Vsebine

Industrijske aluminijaste SulfateThe glavni namen

Aluminijevega sulfata (kemijska formula Al2 (SO4) 3, tip 342.15), bel ortorombski kristalni prah, gostota 1,69 g/mL (25 ℃). V industriji papirja kot lepilo smole, emulzijo voska in drugih spojin obarjanje, čiščenje vode, kot je flocculant, ampak tudi za peno gasilni aparat, proizvodnjo alum, aluminij beli surovin, olje, beljenje, deodorant, nekaj surovega drog materialov in tako naprej. Ampak tudi proizvodnjo umetnih dragih kamnov in višje amonijevega alum.

Približno 50 % celotne proizvodnje aluminijevega sulfata je prvi večji uporabi za papir, drugi največji uporabo pitne vode, tehnološka voda in industrijskih odpadnih voda narediti flokulanti, računovodstvo za približno 40 % celotnega obsega proizvodnje aluminijevega sulfata. Ko aluminijevega sulfata se doda te vrste vode, lahko proizvajajo koloidni kosmiči aluminijev hidroksid, ki lahko adsorbira in oborino bakterije, koloidi in drugih neraztopljenih snovi, in lahko nadzor barvo in okus vode v pitne vode.

Prvi, fizične narave

Industrijskih proizvodov so sive, luskasta, granul ali ogromen, z nizko železove soli s svetlo zeleno, in zaradi poceni železo oksidira sol in površinske rumeno. Surovih izdelkov je bela fine, fine kristalno strukturo.

Enostavno topen v vodi, aluminijevega sulfata v čiste žveplove kisline ne more raztopijo (vendar sobivanje), v raztopino žveplove kisline in žveplove kisline se raztopi v vodi, tako topnost aluminijevega sulfata v žveplovi kislini je topnost aluminijevega sulfata v vodi.

So brez vode in octadecahydrate. Brezvodni je brezbarvna, ortorombski kristalni. Topen v vodi, vodni raztopini je kisel, topen v etanolu. Topnost v vodi narašča s temperaturo. Oktadekil hidrat (Al2 · (SO4) 3 · 18H2O) je brezbarvna monoklinski kristali. Topen v vodi, netopen v etanolu. Vodna raztopina je kisla zaradi hidrolize.

Drugi, kemijske lastnosti

Ni enostavno vreme in izgubi kristalno vodo, relativno stabilne, ogrevanje bo dehidrirani, visoka temperatura bo razpadejo v aluminijevega oksida in žveplovih oksidov. Segreje na 770 ℃ začel prodor aluminijev oksid, žveplov trioksid, žveplovega dioksida in vodne pare. Topen v vodi, kisline in alkalije, netopen v etanolu. Vodna raztopina je kisla. Hidroliza proizvaja aluminijev hidroksid. Vodna raztopina zavre za dolgo časa za proizvodnjo osnovnega aluminijevega sulfata. Non-toksične, prah lahko spodbudi oči. V hydrolyzate je osnovni soli in oborino aluminijev hidroksid. Enostavno kombinirati z kalija, natrija, amonijeva sol v obliki alum, kot so kalijev aluminija kalijevega kAl (SO4) 2 · 12H2O. ko je hidrat segreva, da nabrekne nasilno in postane gobo, in pri segrevanju na rdečo toploto, je razgradijo v žveplov trioksid in aluminijevega oksida.

Tretji, glavni namen

Uporablja kot učinkovito zamreženje agent za živali lepilo, in lahko izboljšajo viskoznost živali lepilo. Uporablja tudi kot sečnine strjevanje agent strjevanje agent, 20 % vodne raztopine strjevanje hitreje.

Papirne industrije kot lepilo smole, emulzijo voska in druge obarjanje, čiščenje vode za flokulanti, ampak tudi za gasilni aparat peno, proizvodnji alum, aluminij beli surovin, olje, beljenje, deodorant, nekatera zdravila, odvisnost materialov in tako naprej. Ampak tudi proizvodnjo umetnih dragih kamnov in višje amonijevega alum. Arzen vsebnost ne presega 5mg/kg proizvodov se lahko uporabijo za zdravljenje flocculant vode.

1. papirna industrija uporablja kot sredstvo za velikosti papirja za krepitev papirja vodo, neprepustnosti;

2. raztopimo v vodi lahko vodi v majhne delce in naravnih delcev, ki se kondenzira na velike kose floc, in tako odstrani iz vode, se uporablja kot koagulantov vode in odpadne vode;

3. uporablja kot motno vodo čiščenje agent, uporablja tudi kot obarjanje, določitev zastopnika, polnila in tako naprej. V kozmetiki se uporablja kot antiperspirant kozmetika surovin (adstrigentno);

4. ogenj industrije, s pecilnim praškom, penjenje agent, ki je sestavljena iz pene gasilni zastopnik;

5. analiza reagenti, z jedkim, strojenje agent, decolorizer olje, wood konzervans;

6. albumin pasterizacije stabilizator (vključno tekoči ali v zamrznjeni celo jajce, beljakovin ali jajčni rumenjak);

7. lahko se uporabljajo kot surovine za proizvodnjo umetnih dragih kamnov in višje amonijevega alum, druge aluminati;

8. v goriv v industriji, v proizvodnji chrome rumene barve in lake dye kot obarjanje, medtem ko vlogo določitve in polnjenje agent.


Kontakt
Address:Xiajiazhuang mesto, Boshan Dist. Zibo, Shandong, Kitajska
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.