call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorijo izdelkov
News
Dom > Novice > Vsebine

Barve in premazi, ki se uporablja za stene površino zaščiti in dekoriranje

V tradicionalni kitajski pojem barva je barva, tako imenovani barve premaza se uporablja na površini stene doseči zaščito in dekorativni učinek. Celo preprosta hiša dekoracijo barve barve je treba, tako veliko razumevanje barve barve je potrebno, da barve barve kako? Preberite skupaj!

Pred barve je bilo omenjeno dejstvo je naslikal na površini predmeta iz vlogo za zaščito in dekoracijo, potem kaj je barve barve je? Dejansko, na koncu da barve in barve to je, ampak zato, ker uporabo različnih surovin, tako obstajajo razlike na naslov.

Barve vlogo barve

1. varstvo: barve barve ima nekatere vlogo za zaščito izolacije v mnogih kotih mesta lahko videli svoje sence, v notranjo dekoracijo v tej vlogi je tudi veliko.

2. dekoracijo: barve barve barve, vendar obstaja veliko različnih vrst krtačo na steni, vendar očitno je da nas različne vizualne učinke, predvaja dekorativni učinek.

3. posebno vlogo: nekaj barve barve ima posebno vlogo, naše pohištvo pogosto videli barvo z barvo škropiva, ki lahko močno izboljšajo vrednosti izdelka pohištva, življenja se bo povečala.

Barve nevarnosti barve

Omenjen toliko barve vlogo barve, vendar je tudi veliko potencialno škodo, potem kaj je to?

1. kemijske nevarnosti: barve največja škoda je distribucija strupenih snovi, v današnji dekoracijo je največji škode kot formaldehid in barve veliko formaldehida v barvo, ki tudi nas je zapustil skrite nevarnosti.

2. potencialne nevarnosti: okras je dolgoročno problem, potencialno škodo barve premazov je razmeroma veliko, še posebej v vročih poletnih, barve vonj vonj barve, ampak prikrite zdravje morilec.

Povzetek: Zdaj slikarstvo pohištvo in steno doma barve-ironične barve, z znanstvenega napredka, barve in barve postopoma ponavadi zeleno, in končno predlagal, da uporabljamo zelene barve.


Kontakt
Address:Xiajiazhuang mesto, Boshan Dist. Zibo, Shandong, Kitajska
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.