call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorijo izdelkov
News
Dom > Novice > Vsebine

Barve in premazi razlika obstoja

V procesu prenove, včasih lastniki morali kupiti lastne barve, ko barve mojster povedal za nakup določene blagovne znamke barve videti zgoraj je napisana v barvo. Je barva in barva isto stvar? Če ne, kaj je razlika med barve in barve?

Razvoj koncepta Paint Coatings

Barve v naši državi ima dolgo zgodovino. Razlog, zakaj ti barve, z začetka tega materiala ni mogoče ločiti od rastlinskih olj in barv, tako "barve" beseda, ki prevažajo težke zgodovini in starodavne kulture. S stalno razvoj znanosti in tehnologije, barvna industrija je zrasla, različne barve, kategorija, je tudi inovativen.

Izraz "barve" se je pojavil leta 1950. V industriji je vedno bila, da barve in barve je samo isti material dveh različnih imen samo. stoletja, 50-60 let, in celo v 1970-ih, industriji bo več "barve" razume kot učenje, "barve" razume kot znano. Zato, ko "barve" število naslovov z nekaj akademskih okus, se zdi, da lahko uživali le raziskovalne enote naslov barve, kot so barve raziskovalni inštitut ali barve raziskave. Ob istem času, kjer proizvodnja podjetij so znani kot factory barve, barve tovarne ali barve tovarne.

Zmede barve in barve imena začel po 1980. S hitrim razvojem gospodarske gradnje, hitro rastjo gradbeništva, barvna industrija ni monopol stanja zadnjih kemični sistem. Veliko število novih domači gradbeni sistem podoben proizvodni obrat pogosto uporabljajo "barve" kot ime podjetja. Z velikim številom arhitekturne premazov izdelkov na trg, "barve" ne le iz sveto akademske dvorane prišel ven, ampak tudi ker arhitekturne premazi so predvsem vodni osnovi izdelkov, koncept barve in zato socialno napačno razlago, enostranski pogled, ki je barva vode, zmotno menijo, da barve in barve so dveh različnih materialov, pripadajo dveh različnih panogah.

GB pojasnilih barve in barve

Nacionalni Standard (GB 5206.1) v osnovno terminologijo standardov barv in lakov besednjak, premazi so opredeljeni z dejstvom, da se uporabljajo na površini predmeta, tvorijo trden premaz z zaščitnimi, dekorativnimi ali posebnimi lastnostmi, kot izolacija, korozija, označevanje, itd. Splošni izraz za razred tekoče ali trdne materiale. Večina zgodnjih rastlinskega olja kot glavnih surovin, je znan kot barve. Zdaj umetne smole je zamenjal večino ali vse rastlinskega olja, tako imenovanih barv.

Za zgornje opredelitve, teh dveh pogledov:

1, zdaj razlog, zakaj so taki materiali ne imenuje barve barve, bolj je zaradi razvoja barve sorte in kategorije, ker ime barve lahko zajema industrije obstoječih izdelkov, in izraz barve lahko zajema industrije vse vrste za izdelkov, uporabo barve ime natančnejše in bolj znanstveno. Kot premaz proizvodov v prahu ne uporabljajte naslov barve, barve in barve tukaj ni zamenljiva. Zato barve lahko zajema trden prašno in tekoče barve in zamenjavo ni, tako standardne razlaga ni na mestu.

2, standard v barve terminologijo "Opomba": da "v ime barve se lahko uporabijo za izražanje besed"barve", kot so Mešanje barv, debela barve, itd" je tudi narobe. Ker v resnici "barve" je ne samo uporabljajo posebne barve sorte, ampak tudi veliko število uporabljenih v kategorijo barve, akrilne barve, poliuretanske barve, itd, ampak tudi veliko število aplikacij na področju se nanaša na, kot so korozija barve , avto barve, ladja barve in tako naprej. Dejstvo je, poleg posameznih okoliščin, lahko izrazite barve in barve, beseda je skupna, se ne nanaša posebej na posebne vrste.

Treba spremeniti barve pojem barve

Očitno lastnosti barva, barva je tekoče, lahko zajema trdne barve niso tekoči barve. Ker obsega kritja je drugačen, bi bilo težko razložiti če barve razlagati enako kot pojem barve.

V sedanji, vodni osnovi barve in v prahu premaz je postala podnebje, še posebej na vodni osnovi barve na osnovi arhitekturnih premazi v Kitajske celotne barve predstavljali približno 38 %. Kot vodni osnovi barve in mastno barve kemičnih lastnosti so v bistvu različne, vodni osnovi barve in lastnosti izdelka mastno barve so tudi zelo različne, nato pa na vodni osnovi barve kot glavna veja industrije barve starih razumevanje je neznanstveno The vodni osnovi barve in olja (barve), naj se poveže kot dve različni seriji tekoči premazi.

Zato v osnovno terminologijo standardov, ne samo morate pravilno spremeniti pogoje standarda premaza, ampak tudi barve, barve in barve na vodni osnovi terminologijo standardov. So opredeljeni:

Splošni izraz za razred tekočih ali trdnih materialov, ki se lahko uporabijo na površini predmeta, tvorijo trden premaz z zaščitnimi, dekorativnimi ali posebnimi lastnostmi, kot so izolacija, korozija, CE in podobno. Vključno z olja (barve), vodni osnovi barve, prašno lakiranje.

Barve: Sipkih tekočine premazom. Vključno z olja (barve) in vodni osnovi barve.

Barve: Organskega topila kot srednje ali zelo trdna, brez topil oljne barve.

Vodni osnovi barve: vodi lahko raztopi ali razprši vodo barve.

Zgoraj je razlika med barve in barve.


Kontakt
Address:Xiajiazhuang mesto, Boshan Dist. Zibo, Shandong, Kitajska
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.