call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorijo izdelkov
News
Dom > Novice > Vsebine

Odpadne vode se onesnaževanje s čiščenjem odpadne vode

Odpadnih voda, je uporaba fizikalne, kemijske in biološke metode čiščenja odpadnih voda, tako da odpadki vode čiščenje, zmanjšanje onesnaževanja, tako da se doseže predelave odpadne vode, ponovna uporaba, polno izrabo vodnih virov. Proces ločevanja ali pretvorbo onesnaževal iz odpadnih voda v neškodljive snovi.

1. fizični obdelavi metoda

Odpadne vode metoda, ki je ločena s fizično ukrepanje in reciklira v odpadne vode, ki vsebuje začasno stanje onesnaževal (vključno z olja film in olje kroglice), lahko razdelimo na težo ločitev metoda, metoda centrifugalne ločitev in metoda za prestrezanje sito-filter. Metoda temelji na načelu izmenjave toplote tudi pripada metodi fizično zdravljenje.

2. kemična obdelava metoda

Kemične reakcije in masni prenos ločeno in odstranijo raztopljenega, koloidni stanju onesnaževal v odpadnih vodah ali spremeniti v neškodljive snovi v odpadne vode metoda. V kemično obdelavo, je zdravljenje enoto, ki temelji na kemične reakcije dodajanja zdravilo: koagulacija, nevtralizacijo in redoks in zdravljenje enoto, ki temelji na množično prenos je: ekstrakcija, stripping, piha, adsorpcija, ionsko izmenjavo, elektrodializo in reverzne osmoze. Slednji dve vrsti procesnih enot imenujejo membranski ločitev tehnologije. Procesa enote z množično prenos je kemične in sorodnih telesne funkcije, tako da je mogoče ločiti od kemične obdelave in postala druga vrsta zdravljenja metodo, imenovano fizikalno-kemijske metode.

3. biološki način zdravljenja

Zaradi presnove mikroorganizmov, organskih onesnaževal v odpadnih vodah, kot so rešitev, colloid in mikro vzmetenje, pretvorijo v stabilno in neškodljive odpadne vode metoda zdravljenja. Po različnih mikroorganizmov, [1] metodo biološka obdelava se lahko razdelijo v dve vrsti: aerobne biološko obdelavo in anaerobno biološko čiščenje. Biološko čiščenje odpadnih voda se pogosto uporablja v aerobne biološko čiščenje metoda, po metodi tradicionalen aerobne biološko obdelavo je razdeljen na aktivnega blata in biofilma metoda dve kategoriji. Je metoda aktivnega blata, sama procesna enota, ima različne metode, ki delujejo. Zdravljenje opreme, pripadajo biofilma metoda je biološki filter, biološki gramofona, biološkega stika oksidacije rezervoarja in pred kratkim razvil bio v zvrtinčeni plasti posteljo. Biološke oksidacije ribnik se imenuje tudi metoda naravnega biološkega čiščenja. Anaerobna biološka obdelava, znan tudi kot biološka zmanjšanje zdravljenja, predvsem metoda za zdravljenje visoke koncentracije organskih odpadne vode in blata. Obdelavo oprema je predvsem prebavne bazen.

Obdelati zahteve: obstoječe prvovrstne obdelave okrepiti učinek zdravljenja transformacijo, preoblikovanje mora temeljiti na dejanskih razmer, polno uporabo obstoječih obratov za obdelavo, obstoječe bolnišnice za uporabo več greznico, kontaktni bazen v strukturi ali delovanje načina preoblikovanja, če je potrebno, dodati nekaj objektov, kolikor izpolnjujejo emisijske standarde za odpadne.


Kontakt
Address:Xiajiazhuang mesto, Boshan Dist. Zibo, Shandong, Kitajska
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.