call us on: +86-533-4200240  E-mail: shuangying44858@163.com  Fax:+86-533-4202240
Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.
Telefon: +86-533-4200240
E-pošta: shuangying44858@163.com
Kategorijo izdelkov
News
Dom > Novice > Vsebine

Odpadne vode Treatmentthree metode

Z raznolikostjo človeškega življenja, kanalizacija Zemlje je tudi več in več, potem moramo ravnati s kanalizacijo, kako ravnati s kanalizacijo?

Prvič, odplak je razdeljen na gospodinjske odplake in industrijske odpadne vode, zdravljenje metode delimo na splošno metode fizikalne, kemijske in biološke metode, v te tri metode za kratek uvod.

Metoda 1: Fizikalne metode

1. fizično padavin metoda je na splošno uporaba precipitants absorbirajo onesnaževal v kanalizacijo, kjer bolj pomembno precipitants, zdravljenje različnih onesnaževal, je treba izbrati ustrezne obarjanje, in metodo, na splošno ne proizvaja sekundarne onesnaževanja.

2. adsorpcija metoda je uporaba adsorbentov kontaminirale onesnaževalcev v kanalizacijo za čiščenje odpadnih voda, enega izmed najbolj pogostih zmeša: aktivirani ogljik, vendar se adsorbent je na splošno enkratno potrošni material, stroški lahko višji.

3. ekstrakcijsko metodo, metodo splošno uporabo nekaterih ekstrakcijo agent, vode onesnaževala, pridobljeni.

4. membransko filtracijo, običajno z uporabo posebnih polprepustne membrane, le vodo ali le onesnaževalcev skozi membrano, tako da se doseže ločevanje onesnaževal.

Metoda 2: Kemična metoda

1. nevtralizacija metoda, to je uporaba kemijske reakcije nevtralizacije kisline in alkalije, so na splošno onesnaževal, kislino ali lugom, nato z kemikalij naj bi se nevtralizirala za proizvodnjo ekoloških kemijskih soli.

2. kemijsko obarjanje metoda, uporabo onesnaževal in kemijske reakcije lahko pride, končni material lahko ne raztopi v vodi in nato uporabite fizično padavin ali filtracija in druge metode za dosego učinka ločitve

3. elektrolizo, metoda se običajno uporablja za ukvarjajo z kovinske soli, skozi točko padavin kovinskih ionov za dosego odplak metoda.

Metoda 3: biologija

1. to se običajno uporablja za razgrajujejo organske snovi v anorgansko snov in končno doseže metoda zdravljenja onesnaževanja. Metodo običajno nujno rabiti bakterij, bakterije so razdeljeni v aerobnih bakterij in anaerobne bakterije, torej potrebo po uporabi lastnosti mikroorganizmov za nastanek primerno življenjsko okolje.

Za čiščenje odpadnih voda, na splošno več metode se uporabljajo skupaj doseči rezultate hitro in učinkovito zdravljenje.


Kontakt
Address:Xiajiazhuang mesto, Boshan Dist. Zibo, Shandong, Kitajska
Tel: +86-533-4200240  Fax:+86-533-4202240
E-mail:shuangying44858@163.com
Copyright © Zibo Boshan Win-Win Chemicals Co., Ltd.